Silica gel beskytter mot fukt under lagring og transport

Under lagring eller transport omgis produkter av luft, og denne luften danner kondens som kan gjøre skade. Silica gel er et svært effektivt tørkemiddel som forhindrer og fjerner kondens og fukt. Universal-tørkemiddelet egner seg like godt til pakking av maskiner, instrumenter og elektronikk til medisiner og næringsmidler.

Vi lagerfører tørkemiddelet Silica gel

Elcon Broker lagerfører Silica gel i en rekke ulike størrelser og kvanta, alt fra 5 til 500 grams poser til 25 kilos spann. Normalt bruker man en halv kilo Silica gel per m³ last. 

Vi leverer også 50 liters tønner med fuktindikator, som holder tørkemiddelet tørt under oppbevaring dersom du ikke bruker alt på én gang. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt hvilken mengde Silica gel du har behov for.

Fuktindikator-kort lar deg overvåke fuktigheten

Vi tilbyr også fuktindikator-kort som kan festes utenpå emballasje. Kortet viser fuktighetsnivået, som gjør at du enkelt kan sjekke fuktnivå uten å åpne opp innpakningen.

Kortet brukes i kombinasjon med Silica gel og aluminiumsfolie.

Aluminiumsfolie og Silica gel for tørr lagring og transport

Den mest effektive måten å beskytte produkter mot fukt under lagring og transport, er å bruke aluminiumsfolie-poser i kombinasjon med Silica gel. 

Aluminiumsfolien er vanntett, og slipper inn minimalt med fukt, i motsetning til plast. Elcon Broker lager poser etter dine mål, og det finnes derfor ingen begrensninger på hva som kan pakkes inn. Vi emballerer alt fra små sikringer til store generatorer og maskiner. 

Folien stenger også ute alle UV-stråler som forårsaker kvalitetstap og blekning, samt hindrer jordslag og inntrengning av uønsket lukt.

Elcon Broker er spesialister på emballering og selger både enkeltstående produkter samtidig som vi kan utføre hele pakkejobben. Ta kontakt med oss i dag for å høre hva vi kan gjøre for deg.