Emballasje for sikker transport

Elcon Broker tilbyr innpakking og emballering av verdifullt gods som skal fraktes eller lagres.  Vi kjenner til alle ytre påvirkninger som kan oppstå: fukt og kondens, støtskader, velt, temperaturforandringer og tyveri – og tilbyr løsninger for alle typer utfordringer. Vi tilbyr et bredt spekter av kvalitetsprodukter for preservering, støt, fukt, temperatur samt ulike typer kasser og emballasje.

Beskyttelse mot kondens og rust

Vi er spesialister på å beskytte varer som skal sendes, både over lengre avstander og over lang tid. Når varer skal fraktes langt og over flere kontinenter vil også varene reise gjennom forskjellige typer klima, noe som kan by på forskjellige utfordringer. Om varen fraktes gjennom steder med høy luftfuktighet kan det føre til kondens, og senere rust. Varen må være godt emballert, og med tørkemiddel i emballasjen kan man forhindre dette.

Spesialprodukter som oppdager velt og fuktighet

Vi leverer utelukkende kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter. Vi har eksklusivt agentur på ShockWatch og TiltWatch produkter i Norge.

Silica gel er også en viktig del av vårt produktsortiment. Silica gel beskytter dine produkter mot fukt, rust, irring og korrosjon. 

Aluminiumsfolie er en meget viktig del av pakkeprosessen. Pakking i aluminiumsfolie i kombinasjon med silica gel er den mest effektive måten å beskytte produkter mot fuktighet.

Sett bort hele pakkejobben til Elcon Broker

Det stilles omfattende krav til emballering og transport for å sikre produkters kvalitet og trygghet. Vi vet hvor vanskelig det kan være å få med seg alt, og at det krever tid og ressurser. 

Vi har spesialisert oss på utføre hele pakkejobben for kundene våre. Dersom du har behov for emballering under transport, kan du være trygg på at vi gjør det på en rask, sikker og effektiv måte. 

Les mer om «Complete packaging solutions» fra Elcon Broker her.

Rask service og skreddersydde løsninger

Med mange års erfaring i emballasjebransjen vil vi alltid finne en løsning som passer for deg. Vi skreddersyr komplette løsninger tilpasset ditt behov, og kan bistå deg med innpakking om ønskelig. 

Vi setter rask og effektiv service høyt, og står alltid klare til å bistå deg med en hastelevering når det trengs. Med vår erfaring og brede kompetanse vil vi i de fleste tilfeller kunne tilby en god løsning som passer deg.

Vi utarbeider gjerne forslag og tilbud til ditt firma når dere har behov for løsninger under frakt og lagring, ta gjerne kontakt med oss!